Philip Collaers

Gemeenteraadslid // Afdelingsvoorzitter

Wie is Philip?

Ik ben Philip Collaers, 54 jaar jong en getrouwd met Nicole. Samen wonen wij al bijna 30 jaar op de Kerselaar te Meldert. En, onze dochter Jolien heeft ons 2 jaar geleden een lief petekindje – Juuls - geschonken.

Wat doet hij?

Van opleiding ben ik ingenieur en heb ook een postuniversitair diploma in veiligheid en milieu. In die managementfunctie ben ik al meer dan 25 jaar verantwoordelijk voor de veiligheid, het welzijn, de gezondheid en het milieubeheer van meer dan 1000 mensen in een industriële omgeving.

Wat wil hij doen?

Met deze kennis en ervaring zou ik graag mee vorm geven aan de toekomst van onze mooie gemeente. Ik wil met concrete zaken bezig zijn die een verschil maken voor burgers en verenigingen.

Bovendien heb ik geleerd dat respect, luisterbereidheid en overleg de hefbomen zijn om een beleid te voeren voor iedereen in Hoegaarden. Mijn uitgangspunt is dus om de belangen van alle Hoegaardiers te dienen; met de ambitie om van Hoegaarden een goed onderhouden en veilige gemeente te maken, waar het aangenaam is om te wonen en te leven. Een gezellige en tegelijk moderne gemeente, die vol vertrouwen een welvarende toekomst tegemoet kan gaan.

Samen met dit sterke N-VA team en met uw steun en vertrouwen, wil ik de komende jaren het beste van mezelf geven, voor uw veilige thuis in een welvarend Hoegaarden.