Liselore Fuchs lijsttrekker N-VA Hoegaarden

Op 14 augustus 2012

N-VA Hoegaarden pakt uit met een jonge vrouw. De 22-jarige Liselore Fuchs, initiatiefneemster en afdelingssecretaris, heeft het vertrouwen gekregen van het bestuur en de leden. Liselore: “N-VA Hoegaarden wil een verantwoord en transparant beleid voeren. Vooral op financieel vlak is dit een must. Het nieuwe bestuur moet luisteren naar de noden van de burgers en de sociale cohesie weer versterken. Een hechte gemeenschap kan sneller en gepaster reageren bij problemen.”

Op de tweede plaats staat Erwin Deldime uit Hoksem. Hij is vader van 3 kinderen en medeoprichter van AIRwin (luchthavenvervoer). “Veilig en vlot verkeer in Hoegaarden zijn voor mij uitermate belangrijk", zegt Erwin. "Ik volg de huidige wegenwerken op en zie dat deze voor verbetering vatbaar zijn. Hier wil ik met de N-VA de volgende zes jaar het verschil kunnen maken.”

De top drie wordt vervolledigd door Carine Leys uit Outgaarden. Zij is afkomstig
van Brussel en van oorsprong Franstalig, maar een voorbeeld van integratie in
Vlaanderen. Carine: “Door een taal te leren toon je respect. Ik ben in Hoegaarden komen wonen met mijn man Michel en heb meteen Nederlands geleerd. Ondertussen heb ik hier al veel mensen leren kennen en een hechte vriendenkring opgebouwd. Deze positieve boodschap wil ik aan andere nieuwkomers in Hoegaarden overbrengen.”

Lijstduwer is Achiel Van den Steen uit Outgaarden. Achiel is afdelingsvoorzitter en een
zeer actieve Hoegaardier. Hij woont hier al 44 jaar, maar is dit jaar voor het eerst actief in de politiek. “De Hoegaardse politiek heeft nood aan vers bloed. Door het gebrek aan gezonde discussie is het gevoerde beleid zelden doordacht. Op 14 oktober hebben is de keuze duidelijk. Kiezen voor een herhaling van het verleden of voor de kracht van verandering.”   

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is