Theo Francken in Hoegaarden

22 mei 2018 - 19:30 tot 23:00

N-VA Hoegaarden is erin geslaagd om de populairste politicus van het moment te strikken voor een spreekavond. Niemand minder dan staatssecretaris voor Asiel & Migratie Theo Francken komt op 22 mei naar Hoegaarden. 

N-VA Hoegaarden wil de Hoegaardiers beter leren kennen en komt daarom met een uniek concept. We openen in elke deelgemeente voor één middag een Pop-Up Café. U kan kennis maken met onze kandidaten, de bestuursleden en ons programma. En nog belangrijker: u kan er terecht met uw ideeën, verwachtingen en wensen.

We ronden onze tweede reeks Pop-Up Café's af in Hoegaarden centrum. En we doen dit niet alleen, maar samen met staatssecretaris voor asiel en migratie Theo Francken! Zondag 27 mei 2018 zijn jullie allemaal welkom van 19.30 tot 23 uur voor een boeiende uiteenzetting. Het N-VA-bestuur biedt u ook een hapje en een drankje aan.

Wenst u hier op voorhand aan mee te werken? Laat ons dan zeker iets weten en contacteer ons via een van onze bestuursleden, via het contactformulier op onze website of via hoegaarden [at] n-va.be

Adres: 

Het Kouterhof 

Stoopkensstraat 24 

3320 Hoegaarden